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Menu: Mensa Weihenstephan from 09/18/2025 to 10/01/2025

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Maximus-von-Imhof-Forum 5, Freising

Today's menu

Allergens, additives, garlic, animal rennet in cheese, gelatine and alcohol with filter option

Allergens and products thereof

  • Ei
    chicken eggs
  • En
    peanuts
  • Fi
    fish
  • Gl
    cereals containing gluten
  • GlW
    wheat
  • GlR
    rye
  • GlG
    barley
  • GlH
    oats
  • GlD
    spelt
  • Kr
    crustaceans
  • Lu
    lupin
  • Mi
    milk and lactose
  • Sc
    nuts
  • ScM
    almonds
  • ScH
    hazelnuts
  • ScW
    walnuts
  • ScC
    cashews
  • ScP
    pistachios
  • Se
    sesame seeds
  • Sf
    mustard
  • Sl
    celery
  • So
    soybeans
  • Sw
    sulphur dioxide and sulphites
  • Wt
    molluscs

Additives

  • 1
    with colour
  • 2
    with preservative
  • 3
    with antioxidant
  • 4
    with flavour enhancer
  • 5
    sulphurated
  • 6
    blackened
  • 7
    waxed
  • 8
    with phosphate
  • 9
    with sweetener
  • 10
    contains a source of phenylalanine
  • 11
    with sugar and sweetener

Other

  • 13
    compound chocolate
  • 14
    gelatine
  • 15
    use of animal rennet in cheese
  • Kn
    garlic
  • 99
    alcohol

Allergens and other labelling could change due to short-notice changes in a recipe or contents of the menu which, in this case, cannot be seen in the online menu. For this reason, please always pay attention to the labelling on the stand-up counter displays in our facilities. Important information for people suffering from allergies: Traces of allergens due to cross-contamination while preparing or serving the food and due to technologically inevitable contamination of certain ingredients cannot be ruled out and are not labelled.

I hereby confirm that I have read and understood this extra information.

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Today's menu

Thursday, 09/18/2025
  • StudiTopf

    Mediterraner Gemüseeintopf

    [Allergens] A C
  • Aktionsessen 5

    Pasta mit Tomaten-Frischkäse-Sauce

    [Allergens] A B
  • Aktionsessen 8

    Arista al fiorentina - Schweinebraten toskanische Art

    (S)(Kn)[Allergens]
  • Aktionsessen 8

    Knöpflepfanne mit Rind

    (R)(99,Kn)[Allergens]
  • Aktionsessen 9

    Ein halbes Hendl

    (Kn)[Allergens]
Friday, 09/19/2025
  • StudiTopf

    Kartoffeleintopf mit Majoran

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 5

    Pasta mit Tomaten-Frischkäse-Sauce

    [Allergens]
  • Aktionsessen 7

    Pfannkuchen mit Kirschfüllung und Vanillesauce

    [Allergens] B A
  • Aktionsessen 9

    Seelachsfilet mit Pankokruste mit Senfsauce

    (3)[Allergens] B A
Monday, 09/22/2025
  • StudiTopf

    Kartoffelgulasch mit Paprika

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 5

    Schweinswürstel (3 Stück)

    (S)(Kn,3,8)[Allergens]
  • Aktionsessen 7

    Schlutzkrapfen mit Paprika-Zwiebel-Ragout

    (Kn)[Allergens]
Tuesday, 09/23/2025
  • StudiTopf

    Blumenkohl-Fenchel-Topf

    (Kn)[Allergens]
  • Aktionsessen 5

    Pasta mit Gemüsebolognese

    [Allergens]
  • Aktionsessen 9

    Münchner Schnitzel mit Senf-Meerrettichkruste

    (S)(5,Kn,3,11)[Allergens]
Wednesday, 09/24/2025
  • StudiTopf

    Afrikanischer Eintopf aus Kidneybohnen, Erdnussbutter und Kokosmilch

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 7

    Spinatspätzlepfanne mit Bergkäse und abgeschmelzten Zwiebeln

    (15)[Allergens] B A
  • Aktionsessen 8

    Geschnetzeltes vom Schwein in Pfefferrahm

    (S)(Kn)[Allergens]
Thursday, 09/25/2025
  • StudiTopf

    Bunte Reis-Gemüse-Pfanne

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 7

    Mediterrane Schupfnudelpfanne mit frischem Gemüse

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 9

    Halbe Schweinshaxe (S vom Strohschwein) mit Biersauce

    (99,Kn)[Allergens] C B
Friday, 09/26/2025
  • StudiTopf

    Grüner Erbseneintopf

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 7

    Dampfnudel mit Vanillesauce

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 7

    Grüner Erbseneintopf mit ein Paar Wiener

    (R,S)(2,3,8)[Allergens] B A
  • Aktionsessen 10

    Forelle mit Panko-Kruste in Zitronenbutter (praktisch grätenfrei)

    (1,3)[Allergens] B B
Monday, 09/29/2025
  • StudiTopf

    Orientalische Reistopf mit Sojahack, Sesam und Gemüse

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 5

    Currywurst mit Curry-Ketchup

    (R,S)(8,11)[Allergens] B A
  • Aktionsessen 7

    Schupfnudeln mit Sauerkraut und Kümmel

    [Allergens] A A
Tuesday, 09/30/2025
  • StudiTopf

    Quinoapfanne mit Gemüse und Chili (scharf)

    [Allergens] A A
  • Aktionsessen 7

    Allgäuer Käsespätzle mit Röstzwiebeln

    (1)[Allergens] B A
  • Aktionsessen 8

    Münchner Wiesn Schweinebraten mit Biersauce

    (S)(99,Kn)[Allergens] C C
Wednesday, 10/01/2025
  • StudiTopf

    Pikantes Kartoffelchili

    [Allergens] A A
  • Gericht 2

    Yufkateigschnecke mit Spinatfüllung, dazu Tomatensauce

    (2,3,4)[Allergens] A A
  • Gericht 2

    Rotes Thaicurry mit Broccoli und Zucchini

    (Kn)[Allergens] A A
  • Gericht 4

    Pasta di Manzo mit Rindfleischstreifen in Balsamico

    (R)(1,5)[Allergens] C A

Labels:

  • (f)
    meatless
  • (v)
    vegan
  • (R)
    beef
  • (S)
    pork

  • More information


  • Klima-Teller

  • This dish improves the carbon footprint considerably. The dish's CO₂ emissions are less than half the average CO₂ emissions of all dishes taken into account.
  • This dish improves the carbon footprint slightly. The dish's CO₂ emissions are below the average CO₂ emissions of all dishes taken into account.
  • This dish increases the carbon footprint. The dish's CO₂ emissions are above the average CO₂ emissions of all dishes taken into account.
  • This dish's water usage is below the average of all dishes taken into account.
  • This dish's water usage is at most double the average of all dishes taken into account.
  • This dish's water usage is more than double the average of all dishes taken into account.